Logo Credit MALL
Caută
Despre Credit MALL

Cel Mai Mare MALL de credite ipotecare din România!

Administrat de brokeri de credite autorizați de ANPC!
despre credit mall

Cine suntem?

Despre Credit MALL:

Creditele ipotecare de la Credit MALL vă sunt facilitate de brokerii de credite de la AVBS Credit, o companie de brokeraj bancar înființată în anul 2007 în România, autorizată de ANPC și membră a Asociației Române a Brokerilor de Credite. Mai multe detalii despre AVBS Credit găsești pe www.avbs.ro

La Credit MALL  găsești cel mai variat portofoliu de credite ipotecare, de la cele mai importante bănci din România!

Când mergi singur, direct la bancă, tu ești cel care trebuie să îndeplinească condițiile acesteia, iar micile detalii fac întotdeauna diferența între posibilitatea de a lua un credit și coșmarul de a ți se refuza creditarea.  

Când vii la Credit MALL, pentru că în portofoliul nostru se află toate băncile din România și știm condițiile de eligibilitate de la fiecare bancă în parte, îți găsim PE LOC exact banca și creditul care se potrivesc cel mai bine condițiilor și nevoilor tale!

Credit MALL îți pune la dispoziție cea mai bogată gamă de credite ipotecare din România: 

– în lei sau în euro, 

– cu dobânzi variabile, fixe sau mixte, 

– pentru achiziție de locuințe, pentru amenajări sau construcții, dar și pentru refinanțarea altor credite contractate în trecut, care acum au devenit greu de rambursat!

Cel mai rapid drum până la creditul ideal este prin biroul Credit MALL!

Despre Credit MALL
Performanță și Expertiză Dovedite!

Ani de expertiză în Intermediere Credite
0 +
Volum Credite - milioane EURO
0 +
Clienți creditați cu succes
0 +
Servicii GRATUITE pentru clienții noștri!
0 %
Bănci și IFN-uri partenere
0 +
harta româniei

Brokerii Credit MALL activează în orașele:

București, Buzău, Bistrița, Bușteni, Caransebeș, Călărași, Cluj, Constanța, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Petroșani, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Strehaia, Târgoviște, Târgu Mureș, Turda și Timișoara!

Prin Credit MALL verifici PE LOC ofertele tuturor băncilor din România și obții în timp record cel mai ieftin credit ipotecar: 
în LEI, în EURO sau de refinanțare!

Despre Credit MALL - Valori

Valorile în care credem sunt: profesionalismul, integritatea, transparență, promptitudine, adaptabilitate, competență și responsabilitate!

Profesionalism: Îți intermediem EXACT creditul potrivit ție, adaptat nevoilor tale și contextului tău financiar.

Integritate: Serviciile noastre sunt 100% GRATUITE pentru tine. NU cerem comisioane. NU impunem taxe. Nu avem costuri de intermediere. Suntem autorizați de ANPC și ne desfășurăm activitatea în conformitate cu prevederile legale.

Transparență: Îți punem pe masă toate ofertele de creditare disponibile pentru tine și te ajutăm să faci cea mai bună alegere. La noi găsești oferte de creditare de la cele mai importante bănci din România.

Promptitudine: Îți confirmăm PE LOC eligibilitatea pentru un credit, îți întocmim dosarul de credit de la A la Z și îl depunem la banca ideală pentru tine! Te ținem la curent cu stadiile creditării și îți explicăm fiecare etapă în procesul de finanțare.

Adaptabilitate: Ne stabilim programul de lucru în funcție de disponilibilitatea ta, așadar nu este nevoie să îți iei concediu / zi liberă pentru întâlnirile cu brokerul tău de credite dedicat.

Competență: Activăm în domeniu de peste 16 ani, cunoaștem la perfecție condițiile de eligibilitate și normele de creditare ale băncilor, așadar îți intermediem dosarul de credit FĂRĂ marjă de eroare. Creditul tău e ca și asigurat când la Credit MALL ai apelat.

Responsabilitate: Susținem creditarea responsabilă, așa că interesul tău legitim este întotdeauna pe primul plan. Pleci acasă doar cu creditul potrivit, contractat în cele mai bune condiții, astfel încât să-l poți rambursa fără a întâmpina dificultăți financiare.

Despre Credit MALL - Viziune

Viziunea noastră este aceea de a transforma creditarea din România într-un proces SIGUR, CLAR, RAPID și ECONOMIC pentru fiecare român!

Credit FĂRĂ EFORT: Dacă acum ideea de a obține un credit pare o matematică de o complexitate ieșită din comun, care impilcă mult timp, resurse și efort din partea ta, află că un broker de credite de la Credit Mall te poate scăpa de toată bătaia de cap și poate elimina complet stresul și incertitudinea. Nu alergi din bancă în bancă.

Credit SIGUR: Dacă sistemul bancar îți pare aproape impenetrabil, dacă condițiile băncilor nu-ți sunt cunoscute și dacă normele de creditare sunt un mister pentru tine, alături de echipa Credit MALL procesul de creditare este SIGUR, CLAR, RAPID și ECONOMIC. Nu riști să-ți pierzi avansul dat la casă, nu îți irosești banii pe taxe și comisioane.

Credit FĂRĂ RISCURI: Corelăm profilul tău de client cu ofertele de creditare disponibile pe piața financiar-bancară din România și astfel rezultă finanțarea ideală pentru tine. Îți elucidăm toate neclaritățile, îți explicăm toate necunoscutele, te ajutăm necondiționat, te asistăm pas cu pas și ne asigurăm că primești în cel mai scurt timp creditul ideal penru tine.

Credit POTRIVIT: Prin brokerul de credite este SIMPLU și UȘOR să obții creditul potrivit!

Despre Credit MALL - Misiune

Misiunea noastră este aceea de a-ți facilita EXACT creditul POTRIVIT ȚIE!

Există zeci de bănci și sute de oferte de finanțare pe piața financiar-bancară din România, însă fiecare bancă are un public țintă pe care îl vizează. Așadar, dacă tu nu ești în targetul unei bănci, atunci aceasta nu te va credita.

Condițiile de eligibilitate și politicile de creditare sunt diferite de la o bancă la alta. Așadar, ca să obții creditul potrivit ție trebuie identificat EXACT creditorul care să îndeplinească condițiile și nevoile tale.

Ofertele de creditare se actualizează periodic: uneori lunar, alteori trimestrial, în funcție de obiectivele băncilor, dar și de evoluția indicilor de referință bancară și în funcție de dobânda de politică monetară. Așadar, dacă acum o lună o bancă avea dobânda la creditul ipotecar de 3%, luna aceasta dobânda acelui credit ar putea să crească la 5% sau ar putea să scadă la 2%.

Băncile au dobânzi diferite, iar marjele de dobândă sunt stabilite în funcție de profilurile de creditare ale clienților. De exemplu, dacă o bancă te creditează cu dobânda de 5%, o altă bancă te poate credita cu dobânda de 3%. Clienții cu un profil bun de creditare, cu venituri mari, fără istoric negativ în Biroul de Credit, cu servicii bune și vechime optimă în câmpul muncii, pot obține cele mai mici dobânzi.

Brokerul de credite poate să îți obțină de la bancă o dobândă a creditului MAI MICĂ decât cea standard practicată. În anumite condiții și pentru anumite categorii de clienți, brokerii de credite pot obține pentru clienții lor dobânzi mai mici decât cele standard practicate de bănci.

La Credit MALL vorbim „bancheza” pe înțelesul tău!